R Á G C S Á L Ó R E C E P T E K
PATKÁNYOKNAK, EGEREKNEK, HÖRCSÖGÖKNEK
RÁGCSÁLÓSÜTI MAGVAKBÓL
Mindent alaposan összekeverni, majd ha úgy véljük, hogy túl száraz, akkor egy kevés vizet is önthetünk hozzá. Ezt követően alaposan keverjük össze, formázzuk meg, majd rakjuk a sütőlapokra és 150°C-on 40-50 percig süssük meg. Fagyasztásra alkalmas, így akár egy évig is tárolhatjuk! Ketrecben egy hétnél tovább ne tartsuk benn! Esetenként különböző vitaminkészítményeket is adhatunk hozzá.
Megjegyzés: deguk esetén a mazsolát és aszalt gyümölcsöt hagyjuk ki!
RÁGCSÁLÓKARIKA
A hozzávalókat keverjük össze, vastagon terítsük ki és karikákat szúrjunk ki belőlük. A sütőben 175°C-on 15 percig süssük.
Megjegyzés: deguk esetén az almát hagyjuk ki!
RÁGCSÁLÓTOBOZ
A hozzávalókat keverjük össze, majd nyomkodjuk a tobozok szirmai közé. 180°C-on 30 percig süssük.
Megjegyzés: deguk esetén a mazsolát és aszalt gyümölcsöt hagyjuk ki!
RÁGCSÁLÓTALLÉR
A hozzávalókat összekeverni, majd egy rudat formáljunk belőle, amikből vékony szeleteket vágunk. Ezt követően 10 percen át 175°C-on sütni. Fagyasztásra alkalmas!
Megjegyzés: deguk esetén a mazsolát és aszalt gyümölcsöt hagyjuk ki!